وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟

قالیباف: ادعای مطرح شدن حقوق ۴۰۰ میلیون تومانی در مجلس صحیح نیست

رئیس مجلس ادعای مطرح شدن حقوق ۴۰۰ میلیون تومانی در مجلس را وارد ندانست و گفت: اینکه گفته می‌شود مجلس حقوق ۲۰۰ میلیونی یا ۴۰۰ میلیونی به میان آورده صحیح نیست.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۴ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۶۴۳
قالیباف: ادعای مطرح شدن حقوق ۴۰۰ میلیون تومانی در مجلس صحیح نیست

به گزارش راهبرد معاصر، در جلسه علنی نوبت سوم امشب 14 اسفند مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه ۱۴۰۲ در تبصره ۲، بابک افقهی، معاون سازمان برنامه و بودجه، از تریبون مجلس، اعلام کرد: مصوبه قبلی که آقای دلخوش طرفدار آن بودند بدان معناست که حقوق های ۲۰۰ میلیونی و ۳۰۰ میلیونی به میان خواهد آمد، بنده از اینجا این را اعلام کردم تا در جریان قرار بگیرید. بنده از اینجا می گویم تا ثبت شود مستثنی کردن رفاهیات از سقف بودجه یعنی افزایش وحشتناک حقوق.

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اظهارات نماینده دولت، بیان کرد: آقای افقهی اجازه دهید بنده عین ماده ۴۰ قانون تنظیم مقررات ۱ را می خوانم که قانون دائمی است تا دیگر این حرف زده نشود که مجلس گفته حقوق ها ۴۰۰ میلیونی پرداخت شود. بر اساس این بند اجازه داده می شود اعتبار برنامه خدماتی رفاهی کارکنان دولت منظور در قوانین بودجه سنواتی برای ارائه تسهیلات رفاهی و تشویق کارکنان و کمک هزینه مسکن به صورت نقدی یا به صورت دیگر بر اساس موافقتنامه ای که با سازمان مدیریت برنامه ریزی کشور یا استان مبادله خواهد شد، استفاده شود. این حکم قانون دائمی است. از طرف دیگر ما یک سقف ۷ برابر داریم و حداقل حقوق ۷ میلیون و ۹۲۰ هزار تومان و سقف پرداخت نیز حدود ۵۶ میلیون تومان پیش بینی شده است. اینکه می گویید مجلس حقوق ۲۰۰ میلیونی یا ۴۰۰ میلیونی به میان آ ورده صحیح نیست. حرفی پشت تریبون می زنید که در جامعه حرف ایجاد می کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار